Als ambachtelijk slager hebben wij voor u een keur aan heerlijke vleesspecialiteiten van het rund, kalf, varken en het lam. Onze klanten vragen vaak naar een goed stuk vlees. Als u rundvlees wenst met een beentje en een randje vet dan kunnen wij côte de boeuf aanraden. De reacties zijn zeer lovend. Maar voor een goed sudderpannetje bieden wij ook het juiste vlees. Ouderwets zijn de sukadelapjes, maar ook heel mals zijn halslapjes of de iets vettere riblappen, voor nog meer smaak.
Jordaans Gehakt
We hebben keuze uit rundergehakt, kalfsgehakt en op verzoek lamsgehakt. De bekendste gehakt is wel ons Jordaans gehakt, een half-om-half specialiteit, waar onze klanten speciaal voor komen. Deze wordt het meest gebruikt voor een ouderwetse gebraden bal gehakt bij de stamppot. Op een pond gehakt kunt u er een rauw eitje en een beschuitje (of paneermeel) door mengen. Dan wordt de bal iets minder compact. Is in principe niet nodig, maar kan wel. Ons gehakt is ook geschikt voor Italiaanse gerechten zoals spaghetti bolognese. Je proeft de smaak evengoed.
KIP & WILD SPECIALITEITEN
Ons assortiment biedt maiskipfilet, maisbouten en poussins. In de maand december kunnen wij ook alle soorten wild leveren. Hierbij kunt u denken aan konijn en kalkoen maar ook aan hertenbiefstuk.
AMBACHTELIJKE WORSTSOORTEN
Ons assortiment biedt keuze uit een aantal ambachtelijk bereide worstsoorten, met voor ieder wat wils. Zo hebben we de traditioneel gerookte ossenworst, in natuurdarm en van 100% zuiver rundvlees.
BARBEQUE
In onze slagerij hebben wij een keur aan lekker vlees voor de barbecue. Wij doen u graag een voorstel voor een mooie combinatie. Naast het vlees kunnen wij ook een barbecue leveren, incl. kolen en aanmaakblokjes.